dc.creator |
IRAWAN, CHAIRUL |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-15T04:12:55Z |
|
dc.date.available |
2020-06-15T04:12:55Z |
|
dc.identifier |
http://eprints.ulm.ac.id/6246/1/Paper%2014.pdf |
|
dc.identifier |
IRAWAN, CHAIRUL Peer review Pengurangan Kadar Asam Lemak Bebas (Free Fatty Acid) dan Warna dari Minyak Goreng Bekas dengan Proses Adsorpsi Menggunakan Campuran Serabut Kelapa dan Sekam Padi. ULM. (Unpublished) |
|
dc.identifier.uri |
https://repo-dosen.ulm.ac.id//handle/123456789/14556 |
|
dc.format |
text |
|
dc.publisher |
ULM |
|
dc.relation |
http://eprints.ulm.ac.id/6246/ |
|
dc.subject |
AI Indexes (General) |
|
dc.title |
Peer review Pengurangan Kadar Asam Lemak Bebas (Free Fatty Acid) dan Warna dari Minyak Goreng Bekas dengan Proses Adsorpsi Menggunakan Campuran Serabut Kelapa dan Sekam Padi |
|
dc.type |
Other |
|
dc.type |
NonPeerReviewed |
|